Trondheim kulturskole

Er du under 20 år og ønsker å begynne å danse, spille et instrument, synge, spille teater, sjonglere eller skape kunst med hendene? Trondheim kulturskole er Trondheim kommunes tilbud til barn og unge i Trondheim, og vi tar i mot søknader hele året!

Jubileumsprogram+forside.jpg

JUBILEUMSPROGRAM - Trondheim kulturskole 50 år

Sirkurious+10+Ã¥r+plakat+Large.jpg

Hipp, hepp Sirkurious

Sirkurious feirer 10 år! Kulturskolens fordypningstilbud i sirkus har de siste 10 årene vært en arena for ungdommer som har våget å drømme stort og satset på sirkusdrømmen. Over et titalls unge norske sirkusartister har hatt sin bakgrunn i denne gruppen. I denne jubileumsforestillingen får du bli med på en magisk reise gjennom et tiår med forestillinger, drømmer, samhold, glede og latter! For deg som har fulgt oss i disse årene vil det bli herlige tilbakeblikk og møter med kjente karakterer, musikk og kunster. Til vårt nye publikum, velkommen inn i sirkusets magiske verden. Kom og drøm og le sammen med oss! Olavshallen, Lillesal 22. og 23. November kl.18.00 

Kommende aktiviteter

Se alle

Trondheim Kulturskole

Trondheim kulturskole er en av landets største med rundt 4500 elever. Vi har tilbud til barn og unge i alderen 0 - 20 år innen musikk, visuelle kunstfag og scenekunst.

Les mer